Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Ügyfeleink véleménye

Először is ki szeretném jelenteni, hogy a fent említett brigádnál profibb srácok még nem dolgoztak nálam. Sok kontárral volt már dolgom az évek során, de róluk ha akarnék se tudnék semmi rosszat mondani. Csak hogy nagyjából vázoljam, egy 30 nm-es gipszkarton plafont felraktak a srácok süllyesztett karnisokkal és beépített ledekkel 3 nap alatt. Az elején kételkedtem bennük a rövid határidő miatt, de komolyan is gondolták amit megígértek, mert kb 2x20 percre álltak le egész nap pihenni, azon kíül nyomták folyamatosan. Ha valaki egy jó, árban korrekt csapatot keres, akkor ne is menjen tovább. Szerint az is elég jó bizonyíték erre, hogy nyáron dolgoztak nálam és még most januárban is ég a pofámról a bőr, hogy eddig nem írtam értékelést róluk. De ami késik az nem múlik ugye...
Tisztelettel, egy elégedett Ügyfél!

Sebő Gézával kb. 3 éve hozott össze a jó-sorsom. Egy építőanyag kereskedésben ajánlották, néhány másik kollégájával együtt. Telefonos és személyes egyeztetést követően választottam őt. Akkor álmennyezetet készített és hőszigetelési munkákat végzett nálam.
Itt mindenki ódákat zeng a munkájáról. Én nem fogok. Annyit azért elmondanék, amikor úgy döntöttem hogy átalakítom a lakásomat, gipszkarton falakkal helyiségeket választatok le, egyetlen dolgot kerestem - Géza elérhetőségét! És jól eltettem a telefonszámát, mert további gipszkartonos munkákat is tervezek.
K. Julianna Budapest, Belső-Ferencváros

2009-ben épült családi házunkban Géza és csapata végezte a gipszkartonból készült munkákat (álmennyezetek, válaszfal, falfülkék). Munkájukat gyorsan és jó minőségben és véleményünk szerint nagyon korrekt áron készítették el, amivel a mai napig nagyon meg vagyunk elégedve. Elképzeléseink megvalósítását jó tanácsokkal és ötletekkel segítették, hogy minden téren azt kapjuk, amit elképzeltünk. Mindenkinek ajánlom, aki Őket választja csak jó munkát kaphat.
Solymosi József, Nagytarcsa

Gézáékra az interneten bukkantam, amikor rákerestem a tetőtér beépítésre. Felhívtam, kijött felmérni a terepet, s két nap múlva már meg is volt az árajánlat. A magyar építőiparban teljesen szokatlan precizitással ment minden, sosem hagytak rendetlenséget, a határidőket pontosan tartották, ha ünnepnapon kellett ehhez dolgozni, akkor ünnepnapon dolgoztak. Kitűnő minőségű munkát végeztek, a beszerzésekről számlát hoztak, nem volt semmi trükközés, rendkívül precízen ment a pénzügyek rendezése is. Amit vállaltak, azt pontosan, a megbeszélt áron a megbeszélt időre megcsinálták. Nagy szerencsének tartom, hogy sikerült rájuk bukkanni az interneten, és ők csinálták meg a tetőtér beépítését.
Vörös László zuglói lakos

Néhány nap leforgása alatt elkészült az álmennyezetünk és a falfülkénk, mindkettő rejtett világítással, ami igazán feldobta otthonunk hangulatát. A munkát megbízható, precíz és barátságos szakemberek végezték, ami gyors és igényes végeredményhez vezetett. Lakásunk új arcot kapott. Ezúton is köszönöm és bátran merem ajánlani bárkinek!
Angéla

SEBŐ GÉZA gipszkartonozó csapata nálunk osztályon felüli munkát végzett: - egyebek mellett - egy meglehetősen nagy tetőtér beépítését, anyagbeszerzéssel, pontosan, hibátlanul, gyorsan. Megbízhatóak, korrektek, .....maximálisan ajánlani tudom Őket!
Egy elégedett ügyfél

Nagyon meg voltunk elégedve a csapattal. A munkakezdés előtt részletesen átbeszéltük a lehetséges megoldásokat és technológiákat, tájékoztatást kaptunk ezek előnyeiről és hátrányairól. A munkát határidőre és a költségkereten belül elvégezték. A gipszkarton munka sima felületeket eredményezett, befejezés után csak festésre szorult. Abszolút ajánljuk!
Krantz Domokos