Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Új lakóterek létrehozása tetőtér beépítéssel

A tetőtér beépítés a leggazdaságosabb lehetőségeket kínálja arra, hogy új lakóteret hozzunk létre. Az általunk kivitelezett tetőterek minden követelménynek megfelelnek; megfelelő hőszigetelés, párazárás és a gondosan kivitelezett gipszkarton rendszer építése a tetőtérben.
Az általunk készített tetőterekre - repedés mentességre - 5 év garanciát vállalunk.

Gyakori hibák - tetőtér gipszkarton szerelése

Gyakran hallom, hogy a kimondott, vagy leírt munkadíjat sokallják. Viszont, szinte senkitől nem hallottam azt a kérdést, hogy mit kap a pénzéért. Munka és munka között is, óriási különbségek vannak. Szeretnék illusztrálni néhányat képekkel is. Minden esetben gipszkartonszerelésről beszélünk, de a végeredmény között különbség van.

Tetőtér utólagos hőszigetelésének folyamata

Egyik munkánkon készített képekkel mutatom be a hőszigetelés munkafázisait.

Tetőtér festésre előkészítve

Családi ház tetőterében építettünk be új tetőablakokat. A szigetelés után glettelve és csiszolva adtuk át a munkát a festőknek.

Tetőtér hőszigetelése családi házban

Egy olyan tetőtéri lakás hőszigetelésére, gipszkartonszerelésére kértek fel, ahol az előző évek kíméletlen gázszámlái elengedhetetlenné tették az új hőszigetelés kiépítését.

Családi ház tetőterének kialakítása

A képeken jól látszik, hogy a tetőtér nem fa szerkezetet kapott, hanem beton födémet. A zsaluzás nem éppen tökéletes, ezért használtunk gipszkarton mennyezetet. A festést és a tapétázást is mi végeztük.

Tetőtéri lakás, design kialakítása

A képeken mennyezet alatt rejtett világításra alkalmas design látható. Az eredeti mennyezettől 10 cm-re jön le. A képsorozat végigköveti az építés teljes folyamatát.

A tetőtéri ablakokról

Más térben szinte észre sem vesszük, hogy az ablakok révén kapcsolatban vagyunk a külvilággal. Azonban a régi vagy új építésű tetőterekben szükség van ablakokra, amik a fénnyel és a külvilággal kötnek minket össze.

Régi ház tetőtere

Tetőtér beépítés egy olyan épületben, ahol a múlt század eleji ácsmunka megmaradt. Csodálatos, ahogy ez a 100 éves szerkezet megmutatja magát új hátterével.

Tetőtér beépítése

A gipszkarton lapokat az illesztési hézagokban, falcsatlakozásokban Fiba hézagerősítő hálóval látjuk el, amit hézagoló gipsszel ágyazunk be. Ablakoknál, pozitív sarkoknál, dobozolásoknál, alu- illetve ívesíthető műanyag élvédőket helyezzünk el, ezzel biztosítva azt, hogy repedés ne jöhessen létre. Hőszigetelésre kőzet- illetve üveggyapotot használunk a megrendelő igényeihez igazodva.