Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Gipszkarton tervezés, lakberendezés

Gyakori probléma, hogy a megrendelő nem tudja mit szeretne csináltatni. Sokszor kérik véleményemet a belsőépítészettel kapcsolatban, de nekünk a kivitelezés elvégzése a feladatunk, nem a tervezés. Sokan gondolják azt, hogy a kivitelező is tud tanácsokat adni, esetleg terveket. Partnereink között vannak erre nálunk alkalmasabb szakemberek, ilyenkor az ő szolgáltatásaikat ajánljuk.

Gyerekszoba kialakítása

Saját design lett tervezve; visszafogott, egyszerű vonalak, amik meghatározzák a teret. A piros rejtett világítás fénye nagyon passzol a világos festéshez és a virágos tapétához.

Design hálószoba kialakítása

"A hálószoba kialakításánál arra törekedtem, hogy a háttérbe tapétát helyezzek el. Mivel rejtett világítással akartam kombinálni, arra gondoltam, hogy a rejtett világítást és a tapétát is együtt vezetem. Így valósult meg az az ötlet, hogy a mennyezetre is kerüljön tapéta. A falfülke kialakítása olyan, hogy magába foglalja a rejtett világítást is."

Elkészült a Samsonite üzlet a Pólus Centerben

A meglévő 20 m²-es üzlet átalakítását a mellette lévő 10 m²-es üzlet hozzáépítésével kezdtük. Ez a két helyiség közti falak, illetve a mennyezetek elbontásával járt. Majd a megrendelőm által készíttetett látványtervek alapján kiviteleztük a képeken látható függesztett gipszkarton álmennyezetet, és az erre épített rejtett világítást.

Csak úgy, legényesen

A Fótliget Lakóparkban a tervezők által megálmodott igényes "legénylakások" kivitelezésében vettünk részt.
Azt hiszem, a képek önmagukért beszélnek.

Ragasztós technika ProKoncept házakon

Nincsen vakolat, víz, egyenletlen falak, nagy fizikai munka, száradási idő. A gipszkarton lapok ragasztása, a ProKoncept oldalfalakra, gyors és tiszta megoldást kínál. Nincsenek görbe falak, a derékszögek tökéletesek. A felragasztott és glettelt gipszkarton lapok rögtön festhetők. A gipszkarton a helyiségből felveszi a párát és aztán azt vissza is adja - ezáltal jó klímát biztosít.