Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Hő- és hangszigetelés, párazárás

Tetőterek hő- és hangszigetelésével, párazárásával foglalkozó cikkeimet az ezzel foglalkozó másik honlapomon olvashatja hamarosan!

A homlokzati hőszigetelésről

Aki nézte már hitetlenkedve a gázszámláját, az tudja, hogy házának hőszigetelése nem kielégítő. Az energiatakarékosságot megkövetelő hazai szabályozás ma még nem támaszt túl szigorú követelményeket, de az épületek többsége azonban még ezeknek sem felel meg. Természetes tehát, hogy szigetelni kell az épületeket; és ezalatt legtöbbször a homlokzat hőszigetelését értjük.

Gyakori gipszkartonozási hibák: hőszigetelés

Evvel a témával nap, mint nap találkozom. A megrendelőktől hallom, hogy: "Ahány szerelő volt itt, mindenki mást mondott." Tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy sok kivitelező, de gyakran még a tervezők is, alul méretezett hő illetve hangszigetelő anyagokat terveznek be. A hőszigetelő anyagok fajtája, minősége, árkülönbsége, igen csak nagy fejtörés elé állítja az építtető családokat.