Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Gipszkarton válaszfalak, előtétfalak építése

Gipszkartonfal építésére mikor gondolunk? Ha új házat építünk, vagy régiben lakunk, és szűkös lett a tér. Ha megnőttek a gyerekek - egy szobából készíthetünk kettőt. Előtétfalakat alkalmazunk akkor, ha a szomszédból zaj jön át - hangszigetelésre. Ha csúnya, omladozott, repedezett a régi fal; és drága lenne a helyreállítása. Ha a fal hideg - hőszigetelésre. Ha nagyon sok cső fut a falon stb...

Fürdőszobák kivitelezése

Milyen anyaggal dolgozzak? Tégla, Ytong falazóelem, vagy gipszkarton - szinte teljesen mindegy.

Konyhák beépítése gipszkartonnal

Családi házak kivitelezésénél nem kell különösebben gondot fordítani arra, hogy milyen típusú gipszkarton lapot használunk. Általában a lakóházak konyha részén nem alakulnak ki olyan körülmények, amik indokolnák a tűzálló, vagy impregnált karton beépítését. Amennyiben erre vonatkozóan vannak igények, azok a terv dokumentációból kiderülnek.

Üzemcsarnokok, gipszkartonnal szerelve

Egyre több vállalkozás kerül abba a helyzetbe, hogy anyagi megfontolásból célszerű lenne meglévő irodáikat bevinni telephelyükre, üzemcsarnokaikba. Azonban a meglévő épületeiknek a belmagassága, a fűtési hiányosságai sok problémát okoznak. Mindez a gipszkartonos szereléssel könnyen, gyorsan megoldható.

Kérdések és válaszok gipszkarton falakról

Nagyon sok cikket lehet olvasni az interneten arról, hogyan építsünk gipszkarton falat. Foglalkoznak az előnyökkel, hátrányokkal, szerkezeti megoldások tömkelegét láthatjuk, olvashatjuk. De van pár gyakori kérdés amit itt szeretnék megválaszolni:

Gyakori hibák - gipszkartonlapok ragasztása falakon

Erről a témáról azért tartom fontosnak, hogy beszéljünk, hogy megrendelőim a munka megkezdése előtt utána tudjanak nézni, hogy mit hogyan kellene elkészíteni.

Dolgozószoba és nappali kialakítása

Konyhabútor eltakarására készítettünk íves gipszkarton falat. A dolgozószobát egy téglafal megbontásával alakítottuk ki; úgy, hogy az látható legyen, de az asztalokon lévő dolgok ne zavarják a nappaliban tartózkodókat.

Előtétfal készítése gipszkarton szerkezettel

Az előtétfal a legjobb megoldás, ha új, vagy felújított épületekben jobb hő- vagy hangszigetelést kívánunk elérni. A gipszkarton falak kiválóan alkalmasak mindenféle épületgépészeti- és elektromos vezetékek befogadására is. Az előtétfalak kivitelezésének módja megegyezik a válaszfalak építésének a technológiájával, kisebb eltéréssel.

Elkészült a Lombard Zrt. irodája az Új Buda Centerben

A helyiség belmagassága meghaladta a 7 métert, ez szinte kívánta, hogy galériát építsenek, ahol irodákat alakítottunk ki. Gipszkarton szerkezetből oldottuk meg az elválasztó falakat. A mennyezetre kazettás álmennyezetet terveztek. Az oldalfalak burkolását gipszkarton lapok ragasztásával oldottuk meg vakolás helyett. A klímát az előre elkészített vázszerkezetre felszerelt gipszkarton lapokkal takartuk el.

Gipszkarton fal vastagsága

Miután eldöntöttük, hogy hova építsük a falat, érdemes gondolkodni azon, vajon milyen vastag legyen a fal?