Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Gipszkarton dizájnelemek: ívek, falfülkék, rejtett világítás

Gipszkartonból egyedi, különleges, a lakás stílusához igazodó gipszbútorok, illetve mennyezeti díszítő elemek készíthetők. A rejtett világítás azt jelenti, hogy maga a fényforrás nem látható. Gyakorlatilag a mennyezetről, vagy oldalfalról visszavert fény látjuk. Ezt leginkább hangulatvilágításra használják; általában családi házakban, szórakozó helyeken, színházakban és újabban munkahelyeken is.

Szoba kialakítása design belsővel

Gipszkarton design mennyezet építése rejtett világítás kialakítással. Oldalfalon falfülkék, ablakoknál rejtett karnis.

Társasházi lakás felújítása

A nappali mennyezetére többféle gipszkarton bútor került. Az előszobában két oldalon kazettás gipszkarton bútor, minden fakkban világítással. A két bútor között, beépített szekrény épült asztalos kivitelezésben.

Társasházi lakás átalakítása, saját designnal

A falon gyapjúrost Esprit tapéta látható. A kialakított mennyezeti design elemek színezése visszafogott, hogy hagyják érvényesülni a tapéta mintáját.

Panel lakás átalakítása

Megrendelőmnek az volt a kérése, hogy legyen kandalló is a lakásban. Panel lakásokban igen meglepő, de mégis elérhető ez a megoldás. Panelban nehéz lenne nyílt égésterű kandallót beépíteni. Azért van megoldás; csak elektromos formában. Ezek a típusú kandallók elektromos fűtőtestükkel meleg levegőt is képesek előállítani. Tehát a látványon túl még hasznuk is van.

Belvárosi lakás rejtett világítás készítése

A belvárosi lakás a 4. emeleten található, a függesztett gipszkarton mennyezet 20 cm-re jön le az eredeti mennyezethez képest, ide hőszigetelő anyagot helyeztünk el. Az így előkészített mennyezetre építettük fel a rejtett világítást fogadó gipszkarton bútort.

Csillagos égbolt

Családi házakban egyre inkább közkedvelt lett a rejtett világítás, illetve a gipszkarton álmennyezet. Egyre gyakoribb megoldás a gipszkarton lapokba beillesztett parányi optikai üvegszál világítás - a csillagos égbolt. Nappal nem látható, de este felkapcsolva kis csillagként ékesít mennyezetünkön, vagy az oldalfalon. A színváltás forgó színtárcsával kivitelezhető.

Gyerekszoba design gipszkarton elemekből

Gyerekszobákba készítettünk beépített bútorokat, mennyezeti design elemeket. A változatos formák és színek teszik különösen érdekessé ezeket a helyiségeket.

Rejtett világítás

A gipszkarton álmennyezetek, és a velük párhuzamosan kialakított rejtett világítások óriási lehetőségeket biztosítanak a kivitelezőnek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek és a tervezőknek.

Gipszkarton design elemek

A belsőépítészek egyik legkedveltebb eszköze lett a gipszkarton. Szinte minden forma megvalósítható e rendkívüli építészeti rendszerből - nagyon gyorsan. Készíthetünk bútort, térelválasztót, polcot, mennyezeti elemeket, íves falakat, rejtett világítást, karnis takarást, stb. Színezéssel, festéssel, világításokkal még izgalmasabbá tudjuk tenni az elkészült elemeket.

Étkező asztal felett lévő design

Az étkező asztal felett lévő design, valamint a piskóta elnevezésű design elem munkafolyamatai képekben.