Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Gipszkarton álmennyezetek építése

Gipszkartonos mennyezetek alakíthatók ki csúnyán zsaluzott födémeknél, ahol időigényes lenne a vakolás, vagy csak egyszerűen ki akarjuk kerülni a vele járó koszt, száradási időt. Ha magas a helyiség és alacsonyabbra szeretnénk a mennyezetet. Régi repedezett, behajlott mennyezetek eltüntetésére. Ha zajos a felettünk lakó.

Üzemcsarnokok, gipszkartonnal szerelve

Egyre több vállalkozás kerül abba a helyzetbe, hogy anyagi megfontolásból célszerű lenne meglévő irodáikat bevinni telephelyükre, üzemcsarnokaikba. Azonban a meglévő épületeiknek a belmagassága, a fűtési hiányosságai sok problémát okoznak. Mindez a gipszkartonos szereléssel könnyen, gyorsan megoldható.

Elkészült a Lombard Zrt. irodája az Új Buda Centerben

A helyiség belmagassága meghaladta a 7 métert, ez szinte kívánta, hogy galériát építsenek, ahol irodákat alakítottunk ki. Gipszkarton szerkezetből oldottuk meg az elválasztó falakat. A mennyezetre kazettás álmennyezetet terveztek. Az oldalfalak burkolását gipszkarton lapok ragasztásával oldottuk meg vakolás helyett. A klímát az előre elkészített vázszerkezetre felszerelt gipszkarton lapokkal takartuk el.

Kazettás álmennyezetek

Ezek többnyire direkt függesztővel szerelt álmennyezetek. Segítségükkel a mennyezeten futó gépészeti elemekhez könnyen hozzá lehet férni, anélkül, hogy a szerkezet illetve a lapok sérülnének.

Függesztő pálcával szerelt mennyezet kialakítása

Függesztő pálcával függesztett kettős CD vázszerkezetű álmennyezet nagy távolságok függesztésére a meglévő mennyezettől. Vagy nehéz szerkezetű, illetve tűzzáró mennyezetek készíthetők így.