Keressen bizalommal!

Név: Sebő Géza
Váll.ig.sz.: ES 410113
Adószám: 65589155-1-33
Székhely: 2142 Nagytarcsa, Honfoglalás u.56.
Telefon: +36 (70) 202-4970

Ne csak az árat nézze, nézzen az árak mögé is!

Amikor Ön egy adott munkára árajánlatot kér, akkor csak a számokat látja és az alapján próbál tájékozódni, hogy vajon melyik szakembert válassza? Egy adott munkára sokféle ajánlatot lehet kapni. A számok alapján azonban nehéz eldönteni, hogy melyik ajánlat a kedvező Önnek.


Munkánkra 5 év garanciát vállalunk!

Garanciát a gipszkarton szerelésre csak akkor lehet vállalni, ha szakszerűen építettük meg az alapot, illetve a glettelést rendeltetésszerű anyagokkal, illetve hézagerősítőkkel látjuk el. Ha gondos munkát szeretnénk, akkor ott gondos előkészítésre is szükség van. Idővel azt is megtanultam, hogy nem feltétlenül az a jó, amit én jónak látok. Ezért elsődlegesen a megrendelőm kívánságát teljesítem, és csak másodlagos, hogy én miképpen látom.

Festés, tapétázás

A gipszkarton válaszfal rendszer relatíve tiszta, gyors, szinte azonnal festhető, tapétázható, burkolható.
Ehhez ajánlom az egyik legkorszerűbb tapétát - az Esprit tapétát.

Festés minősége szakember szemmel

Tapasztalatom alapján a festők nagy többsége azt állítja, hogy egyenes falat nem tud, csak simát. Biztos Ön is hallott már ilyet. Festés területén is nagy változások történtek, olyan festékek kerültek forgalomba, amik nagyobb igényt támasztanak a fal minőségével szemben, mint a régi enyves, vagy mész festések. A felületkiegyenlítő anyagok is nagyban változtak.

Ötletek gipszkarton felületek tapétázására

A textilszálakat illetve cellulózt tartalmazó Esprit tapéta az egyik legkorszerűbb:

  • anyagának köszönhetően nem zsugorodik, ezért nem szükséges alá makulatúra
  • gipszkarton lapok felületére ragasztható, az esetleges repedési hibákat eltünteti
  • lélegző, páraáteresztő tulajdonsága van
  • szerkezete mélyen nyomott, erősen strukturált

Leányszoba tapétázása, festése

Igen sokan csak az egész fal tapétázásban gondolkoznak - akkor valóban igen költséges mulatság. De nem kötelező az egész falat tapétázni.
Az általunk javasolt Esprit tapétáknak igen nagy a szín- és formaválasztéka. Így fantázia kérdése csak, hogy milyen felületet dobunk fel vele.

Festés árak

Dulux festékeknél - amiket a reklámokban egyszer festhetőnek írnak - valójában a glettelt falat egy réteg Dulux mélyalapozóval kell kezelni, ezután egy réteg fehér Héra festékkel alapozni, majd két rétegben Dulux festékkel kenni. A gyártók egyébként írják, hogy egyes színek alá alapszín kell. Tovább az árakhoz »